+36 (70) 283 5252 gabor@velunkkonnyebb.hu

Babaváró hitel

Bankfüggetlen

Rugalmas

Diszkréció

Hitelképesség vizsgálat

Egyedi kedvezmények

Naprakészség

Jogi megfelelés

Kényelemes és díjmentes

INGYENES ÉS GYORS SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?
Kérj visszahívást!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A BABAVÁRÓ HITEL IGÉNYLÉS LÉPÉSEI

A pénzügyi célok megfogalmazása

Első személyes, vagy online találkozónkon egy kötetlen beszélgetés formájában kölcsönösen tájékozódunk.

A bankok ajánlatainak bemutatása

Az első beszélgetés mentén a felvázolt lehetőségek közül Ön kiválasztja a legmegfelelőbbet. Ebben a fázisban szükséges kiválasztani a bankot is.

Kiválasztott termék részletezése / adminisztráció

A banki termék speciális tájékoztatóját elkészítem, ismertetem, illetve az igényléshez szükséges lépéseket megteszem, legyen szó akár az igénylő dokumentumcsomag előkészítéséről, banki egyeztetésről.

Igénylő csomag beadása

Az Ön által adott adatok alapján általam elkészített igénylőcsomagot közösen átnézzük, mellékleteit leellenőrizzük. Az igénylők aláírják, majd pedig benyújtom azt a bankba.

Bírálat / hiánypótlás

A bank pénzt ad kölcsön. Fontos, hogy mint akár Ön is, a bank is csak annak ad, akit ismer és úgy ítéli meg, hogy jó kezekbe kerül a kölcsönadott összeg.

Szerződéskötés, folyósítás

Megkapja e-mailben a szerződés tervezetét, azt alaposan át kell olvasni, kérdések esetén javaslom azokat leírni, nehogy elfelejtődjenek, majd feltenni.

Együtt, tovább

Örömömre szolgált bizalma és hogy segíthettem céljai elérésében. Nem lesz ez a jövőben sem máshogy, hiszen ha a jövőben is bármi bankkal, hitellel, megtakarítással kapcsolatos kérdése, célja merül fel, keressen, szívesen segítek. Ha az ismeretségi körében hasonló igény merül fel, megköszönöm, ha öregbíti hírem és ajánl.

Babaváró hitelről röviden:

A gyermekvállalás és a gyermeknevelés támogatása érdekében nyújtott államilag támogatott szabad felhasználású kölcsön, mely 2022. december 31-ig igényelhető.

Legfőbb jellemzői:

  • maximum 10 millió forint erejéig
  • bármilyen célra felhasználható
  • törlesztőrészlet max. 50 ezer forint
  • kamattámogatás, törlesztő részlet szüneteltetés,

gyermekvállalási támogatás vehető igénybe

Igénybevétel feltételei közül a legfontosabbak:

  • a feleség életkora 18-41 év között legyen
  • mindkét házasfél rendelkezzen magyarországi lakcímmel,
  • legalább az egyik házasfél legalább 3 éve folyamatosan a társadalombiztosítás ellátásaira jogosult
  • egyiküknek sincs a Központi Hitelinformációs Rendszerben nyilvántartott tartozása
  • vállalják, hogy legalább egyikük a kölcsönkérelem benyújtását követően született vagy örökbefogadott gyermekeiket a nagykorúvá válásukig, de legfeljebb a kölcsönszerződés megszűnéséig a saját háztartásukban nevelik

Felesleges bemennie a bankba, köröket futnia. Ahhoz, hogy olyan megoldáshoz tudjam segíteni, ami a lehető legtöbb pénzt tartja az Ön zsebében, töltse ki az oldalon található adatlapot, emellett használja bátran a kalkulátort is, mely segíthet kezdeti rálást kapni a jelenlegi banki konstrukciókról. Keressen bizalommal továbbá fenti elérhetőségeim bármelyikén.

Hitelösszegtől és futamidőtől függően még manapság sem mindegy, hogy melyik bank mely hitelét vesszük fel, hiszen havi szinten akár több ezer, tízezer forint is lehet a különbség.

Lényeges eltérések tapasztalhatók a különböző bankok esetében, sőt még akár bankon belül bizonyos konstrukciók között is. A korábbi magasabb kamatkörnyezet ezt a hatást csak hatványozza.

MELYIK BANKOK HITELEI KÖZÜL VÁLOGATHATSZ?