+36 (70) 283 5252 gabor@velunkkonnyebb.hu

Bemutatkozás

Közgazdászként több évig Magyarország egyik piacvezető pénzintézeténél dolgoztam. Ez idő alatt segítettem már többszáz ügyfelem pénzügyi céljának megvalósulását.

Tevékenységem során számomra kiemelt fontosságú a diszkréció, és hogy megbízóimnak díjmentesen olyan megoldásokat találjak, amit magam és családom számára is alkalmaznék.

Független hitelszakértőként az Ön számára szinte az összes pénzintézet ajánlatait össze tudom hasonlítani, ezáltal a bank kiválasztása kizárólag az Ön érdekei, igényei és lehetőségei alapján történik. Ismerem a bankok sajátosságait, azt, hogy mely esetekben érdemes, vagy épp nem érdemes az adott pénzintézethez menni. Bankfüggetlenül segítek megérteni Önnek a különböző megoldások és bankok előnyei és hátrányait.

Rugalmasságom révén Önnek nem szükséges körbejárnia a bankokat, munkaidőben, akár szabadságok árán, elég velem találkoznia akár személyesen, vagy online egy olyan időpontban, mely mindkettőnknek megfelel. Végig tudom segíteni a teljes folyamaton, csökkentve az adminisztrációs terheket.

Kapcsolatrendszeremnek köszönhetően az általam beadott igénylések a pénzintézeteknél gyorsító sávra kerülnek, soron kívüli ügyintézésben és adott esetben egyedi ajánlatokban tud Ön is részesülni.

Saját magamat biztonsági játékosnak tartom, nem szeretem a meglepetéseket, ezért minden ügyben alaposan járok el és úgy készülök, hogy legyen egy B és egy C terv is.

Legnagyobb sikeremnek ügyfeleim belém vetett bizalmát és elégedettségét tartom, valamint azt, hogy rendszeresen tovább szoktak ajánlani családtagjaiknak, ismerőseiknek.

Forduljon hozzám bizalommal és szívesen segítek Önnek is!

IGÉNYES ÉS GYORS SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?
Kérj visszahívást!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

MELYIK BANKOK HITELEI KÖZÜL VÁLOGATHATSZ?