+36 (70) 283 5252 gabor@velunkkonnyebb.hu

Hitelképesség vizsgálat

A hitel egy eszköz a célok gyors megvalósítására. Okosan használva nagy hasznunkra lehet. Természetesen egy hitel felvétele komoly dolog, hiszen hosszú távon kötelezzük el magunkat, éppen ezért mielőtt belefog, érdemes egyeztetni velem.

Egy kötetlen beszélgetés során könnyen és gyorsan választ kap az alábbiakra:

 • Kaphatok-e hitelt?
 • Mennyi hitelt adnak a bankok nekem?
 • Mennyi önerő szükséges a kinézett ingatlan megvásárlásához?
 • Adhatok-e foglalót, vagy inkább előleg legyen?
 • Mi az ingatlan vásárlás folyamata, milyen lépések vannak és mik lehetnek az esetleges buktatók?
 • Mikor érdemes belefogni?
 • Speciális helyzetben van? KHR negatív listán? Munkaviszonya bonyolultabb az átlagnál? Vállalkozó esetleg? Saját, családi cégből igazol jövedelmet? Mindent átnézünk és megoldást kap!
 • Szeretne bizonyosságot kapni arról, hogy biztonsággal bele vághat-e egy adásvételbe?
 • Esetleg szeretne banki hitelígérvényt, melyet kezében tartva előnyösebb alkupozícióba kerülhet egy ingatlan megvásárlásánál?
 • A babaváró kombinálható-e lakáshitellel, CSOK-kal, esetleg CSOK-hitellel (OTK)? Hogy jár a legjobban, mire kell itt figyelni?

A lista folytatása Öntől függ, hiszen teljesen személyre szabott a beszélgetés, kizárólag az Ön céljait és igényeit vizsgáljuk meg és olyan megoldást keresünk, ami ezekhez illeszkedik!

Természetesen nem csak és kizárólag ingatlan vásárlásához kapcsolódó hitelben tudok segíteni, hanem szinte a teljes banki termékkínálat esetében kompetens vagyok.

Felesleges bemennie a bankba, köröket futnia. Ahhoz, hogy olyan megoldáshoz tudjam segíteni, ami a lehető legtöbb pénzt tartja az Ön zsebében, töltse ki az oldalon található adatlapot, emellett használja bátran a kalkulátort is, mely segíthet kezdeti rálást kapni a jelenlegi banki konstrukciókról. Keressen bizalommal továbbá fenti elérhetőségeim bármelyikén.

  A LAKÁSHITEL IGÉNYLÉS LÉPÉSEI

  1. Igényfelmérés, tájékozódás
   Első személyes, vagy online találkozónkon egy kötetlen beszélgetés formájában kölcsönösen tájékozódunk. Én felmérem a céljai mentén azokat a paramétereket, melyek egy hitelfelvételnél jelentőséggel bírnak, Ön pedig ez után fel tudja mérni lehetőségeit, hogy meddig nyújtózkodhat, illetve széleskörű tájékoztatást kap a folyamatokról. Elég csak velem találkozni, nem szükséges a bankba befáradnia.
  2. Konstrukció és bank kiválasztása
   Az első beszélgetés mentén a felvázolt lehetőségek közül Ön kiválasztja a legmegfelelőbbet. Ebben a fázisban szükséges kiválasztani a bankot is, mely a megoldást adja, hiszen hosszú távú elköteleződésről van szó, így ez egy nagyon fontos mozzanat. Természetesen a nyitott és újonnan felmerült kérdéseket folyamatosan átbeszéljük.
  3. Kiválasztott termék részletezése/adminisztráció
   A banki termék speciális tájékoztatóját elkészítem, ismertetem, illetve az igényléshez szükséges lépéseket megteszem, legyen szó akár az igénylő dokumentumcsomag előkészítéséről, banki egyeztetésről. Az Ön teendője, hogy az igénylés mellé benyújtandó egyéb igazolásokat, dokumentumokat beszerzi, azokat a megbeszélt módon eljuttatja hozzám.
  4. Igénylő csomag beadása
   Az Ön által adott adatok alapján általam elkészített igénylőcsomagot közösen átnézzük, mellékleteit leellenőrizzük. Az igénylők aláírják, majd pedig benyújtom azt a bankba. A legtöbb hitel esetében Önnek még mindig nem szükséges személyesen megjelenni a bankban (ezért szabadságot kivenni, vagy a főnöktől szívességet kérni), hiszen azt az Ön jelenléte nélkül is beadhatom.
  5. Bírálat/hiánypótlás
   A bank pénzt ad kölcsön. Fontos, hogy mint akár Ön is, a bank is csak annak ad, akit ismer és úgy ítéli meg, hogy jó kezekbe kerül a kölcsönadott összeg. Ehhez meg kell ismernie Önt. Ennek érdekében már az alapvető dokumentumokat az elején be is adom, de a bank bármikor bármit kérhet még, azokon felül is. Ebben az esetben az a legjobb eljárás, ha a kért papírt mielőbb beszerzi. A bank pozitív válasza esetén Ön megkapja a szükséges hitelt, mehet tovább a folyamat.
  6. Szerződéskötés, folyósítás
   Megkapja e-mailben a szerződés tervezetét, azt alaposan át kell olvasni, kérdések esetén javaslom azokat leírni, nehogy elfelejtődjenek, majd feltenni. Csak akkor szabad aláírni a szerződést, ha azzal szemben nincs nyitott kérdés, minden érthető benne és ez elfogadható Önnek! Ekkor már a banki ügyintéző fogja keresni, időpont egyeztetés céljából. A banki hitelszerződés aláírását követően jelzáloghitel esetében közjegyzői okirat is szükséges. Ha minden kész, az összeget a bank a megadott számlára utalja.
  7. Együtt, tovább
   Örömömre szolgált bizalma és hogy segíthettem céljai elérésében. Nem lesz ez a jövőben sem máshogy, hiszen ha a jövőben is bármi bankkal, hitellel, megtakarítással kapcsolatos kérdése, célja merül fel, keressen, szívesen segítek. Ha az ismeretségi körében hasonló igény merül fel, megköszönöm, ha öregbíti hírem és ajánl.

   

  Kérjen visszahívást!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

  MELYIK BANKOK HITELEI KÖZÜL VÁLOGATHATSZ?