+36 (70) 283 5252 gabor@velunkkonnyebb.hu

Lakáshitel vásárlásra, jelzáloghitel

Bankfüggetlen

Rugalmas

Diszkréció

Hitelképesség vizsgálat

Egyedi kedvezmények

Naprakészség

Jogi megfelelés

Kényelemes és díjmentes

INGYENES ÉS GYORS SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?
Kérj visszahívást!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A LAKÁSHITEL IGÉNYLÉS LÉPÉSEI

A pénzügyi célok megfogalmazása

Első személyes, vagy online találkozónkon egy kötetlen beszélgetés formájában kölcsönösen tájékozódunk.

A bankok ajánlatainak bemutatása

Az első beszélgetés mentén a felvázolt lehetőségek közül Ön kiválasztja a legmegfelelőbbet. Ebben a fázisban szükséges kiválasztani a bankot is.

Kiválasztott termék részletezése / adminisztráció

A banki termék speciális tájékoztatóját elkészítem, ismertetem, illetve az igényléshez szükséges lépéseket megteszem, legyen szó akár az igénylő dokumentumcsomag előkészítéséről, banki egyeztetésről.

Igénylő csomag beadása

Az Ön által adott adatok alapján általam elkészített igénylőcsomagot közösen átnézzük, mellékleteit leellenőrizzük. Az igénylők aláírják, majd pedig benyújtom azt a bankba.

Bírálat / hiánypótlás

A bank pénzt ad kölcsön. Fontos, hogy mint akár Ön is, a bank is csak annak ad, akit ismer és úgy ítéli meg, hogy jó kezekbe kerül a kölcsönadott összeg.

Szerződéskötés, folyósítás

Megkapja e-mailben a szerződés tervezetét, azt alaposan át kell olvasni, kérdések esetén javaslom azokat leírni, nehogy elfelejtődjenek, majd feltenni.

Együtt, tovább

Örömömre szolgált bizalma és hogy segíthettem céljai elérésében. Nem lesz ez a jövőben sem máshogy, hiszen ha a jövőben is bármi bankkal, hitellel, megtakarítással kapcsolatos kérdése, célja merül fel, keressen, szívesen segítek. Ha az ismeretségi körében hasonló igény merül fel, megköszönöm, ha öregbíti hírem és ajánl.

Egy saját lakás vagy ház megvásárlását több tényező is motiválhatja.

A legtöbb ember vágyik saját otthonra, mely csak az övé. Lehetséges, hogy egyről a kettőre szeretne jutni és megvásárolni, vagy akár felépíteni sajátját, de az is elképzelhető, hogy már rendelkezik ingatlannal, de gondolva a jövőre, a felnövekő gyermekeinek lakhatására, szeretné gyarapítani családja vagyonát. Esetleg, amíg a bővülő család el nem kezdi használni azt, addig befektetési céllal bérbe adja? Magyarországon rengeteg ember él jelenleg bérleményben. A kifizetett bérleti díjak manapság – főleg a nagyobb városokban – nagy terheket rónak lakókra. Sokszor látható, hogy egy bérleti díj összegéből akár saját lakás finanszírozása is elérhető, mely a futamidő leteltével, néha még az alatt is, pénzügyi előnyhöz juttatja az embereket.

Amennyiben a saját ingatlan gondolata megfogalmazódott már Önben,

érdemes átnéznünk a lehetőségeit, hiszen egy jelzáloghitel kedvező feltételekhez juttathatja. Itt azonban rendkívül fontos megjegyezni, hogy a jelenleg Magyarországon működő bankok igen különböző feltételekkel kínálnak megoldásokat. Több tényező befolyásolja azt, hogy milyen ajánlatot ad egy bank. Ezek a tényezők az Ön, úgynevezett ügyfél-paraméterei. Egy kedvezőnek tűnő ajánlat esetében is fontos szemügyre venni azt, hogy az a jövőben is illeszkedik-e az Ön, illetve családja igényeihez, hosszú távon is az Ön érdekeit fogja szolgálni!

Felesleges bemennie a bankba, köröket futnia. Ahhoz, hogy olyan megoldáshoz tudjam segíteni, ami a lehető legtöbb pénzt tartja az Ön zsebében, töltse ki az oldalon található adatlapot, emellett használja bátran a kalkulátort is, mely segíthet kezdeti rálást kapni a jelenlegi banki konstrukciókról.

Keressen bizalommal továbbá fenti elérhetőségeim bármelyikén.

MELYIK BANKOK HITELEI KÖZÜL VÁLOGATHATSZ?

KALKULÁTOR