+36 (70) 283 5252 gabor@velunkkonnyebb.hu

Személyi kölcsön GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN

Bankfüggetlen

Rugalmas

Diszkréció

Hitelképesség vizsgálat

Egyedi kedvezmények

Naprakészség

Jogi megfelelés

Kényelemes és díjmentes

INGYENES ÉS GYORS SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?
Kérj visszahívást!

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

A HITEL IGÉNYLÉS LÉPÉSEI

A pénzügyi célok megfogalmazása

Első személyes, vagy online találkozónkon egy kötetlen beszélgetés formájában kölcsönösen tájékozódunk.

A bankok ajánlatainak bemutatása

Az első beszélgetés mentén a felvázolt lehetőségek közül Ön kiválasztja a legmegfelelőbbet. Ebben a fázisban szükséges kiválasztani a bankot is.

Kiválasztott termék részletezése / adminisztráció

A banki termék speciális tájékoztatóját elkészítem, ismertetem, illetve az igényléshez szükséges lépéseket megteszem, legyen szó akár az igénylő dokumentumcsomag előkészítéséről, banki egyeztetésről.

Igénylő csomag beadása

Az Ön által adott adatok alapján általam elkészített igénylőcsomagot közösen átnézzük, mellékleteit leellenőrizzük. Az igénylők aláírják, majd pedig benyújtom azt a bankba.

Bírálat / hiánypótlás

A bank pénzt ad kölcsön. Fontos, hogy mint akár Ön is, a bank is csak annak ad, akit ismer és úgy ítéli meg, hogy jó kezekbe kerül a kölcsönadott összeg.

Szerződéskötés, folyósítás

Megkapja e-mailben a szerződés tervezetét, azt alaposan át kell olvasni, kérdések esetén javaslom azokat leírni, nehogy elfelejtődjenek, majd feltenni.

Együtt, tovább

Örömömre szolgált bizalma és hogy segíthettem céljai elérésében. Nem lesz ez a jövőben sem máshogy, hiszen ha a jövőben is bármi bankkal, hitellel, megtakarítással kapcsolatos kérdése, célja merül fel, keressen, szívesen segítek. Ha az ismeretségi körében hasonló igény merül fel, megköszönöm, ha öregbíti hírem és ajánl.

Akadnak olyan élethelyzetek, amikor

 • extra gyorsan van szükség kisebb-nagyobb összegre
 • nem áll rendelkezésre ingatlan a jelzáloghitelhez
 • átmenetileg, viszonylag rövidebb időre van szükség megoldásra
 • nem kívánjuk bevonni házastársunkat a hitelfelvételbe (ami egy jelzáloghitel esetében kötelező, tisztelet a kivételeknek, de erről majd máskor)
 • célhoz nem kötötten (pl. esküvő, autóvásárlás, külföldi út stb.) kívánjuk felhasználni az összeget.

A személyi kölcsön egy fogyasztási hitel, melynek jellemzően az igénybe vevő jövedelme a fedezet, így nem kell bevonni ingatlant, a legtöbb esetben még közjegyzői okirat sem szükséges.

Emiatt jellemzően kisebb összegek érhetőek el, azonban jellemzi, hogy a futamideje

 • 12-96 hónap közt alakulhat
 • futamideje alatt végig fix a törlesztő
 • a banki bírálat szigorúbb.

2022. január 1-től elérhetőek lesznek személyi kölcsönök minősített fogyasztóbarát konstrukciókban is, melyek főbb előnyei az MNB 2020.07.31-én megjelent sajtóközleménye alapján az alábbiak:

 • A termék szabad felhasználásra és/vagy már meglévő hitel kiváltására igényelhető.
 • A kölcsön maximálisan 7 év futamidőre nyújtható.
 • 500 ezer Ft hitelösszegig 15, 500 ezer Ft hitelösszeg felett 10 százalékpontban kerül meghatározásra a hitelnyújtók által választott referenciakamat – mely jellemzően az állampapírok vagy a bankok közötti kamatcsere-ügyletek hozama – felett alkalmazható kamatfelár maximuma.
 • Egységes, könnyen átlátható, a jogszabályi maximumoknál kedvezőbb díjstruktúra kerül alkalmazásra (például az előtörlesztési díj tekintetében).
 • A kapcsolódó határidők – folyósítási határidő, előtörlesztés elszámolásának határideje – maximálásra kerülnek.
 • A pénzügyi tudatosság növelése érdekében kötelező az egységes szerkezetű és tartalmú figyelemfelhívás és tájékoztatás.
 • 2021. áprilistól a már meglévő ügyfeleknek, 2021. júliustól minden ügyfélnek teljeskörű online hitelfelvétel keretében is elérhetők lesznek a termékek.

Mivel egy ilyen kölcsön esetében nincs ingatlanfedezet, fontos látni, hogy a bankok különösen eltérően bírálják az ügyfeleket.

Felesleges bemennie a bankba, köröket futnia. Ahhoz, hogy olyan megoldáshoz tudjam segíteni, ami a lehető legtöbb pénzt tartja az Ön zsebében, töltse ki az oldalon található adatlapot, emellett használja bátran a kalkulátort is, mely segíthet kezdeti rálást kapni a jelenlegi banki konstrukciókról. Keressen bizalommal továbbá fenti elérhetőségeim bármelyikén.

MELYIK BANKOK HITELEI KÖZÜL VÁLOGATHATSZ?