Pataki Gábor vagyok hitelszakértő. A velunkkonnyebb.hu alapítója, tulajdonosa és szakmai irányítója. Az Inde-Sol Partner Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Elnökségi tagja vagyok a BNI Szolnoki szervezetének az 5501 Dinamic csoportjának, továbbá a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szaktanácsadójaként segítem a vállalatokat. Végzettségemet tekintve közgazdász. A Magyar Nemzeti Bank engedélyével szerződött partnere vagyok a legtöbb Magyarországon megtalálható pénzintézetnek, szám szerint jelenleg 26-nak. 

Rendszeresen kapok felkéréseket szakmai körökben előadások, panelbeszélgetések tartására, nemrég a Kossuth Rádió főszerkesztője keresett fel egy fél órás élő szakértői beszélgetésre.

Gyermekként szüleim arra tanítottak, hogy nem jó másnak tartozni és a hitel egy szükséges rossz. Alapvetően azt vallom a szakmában eltöltött jó néhány év, többszáz elégedett ügyfél és több milliárd forint kihelyezett hitel után, hogy önmagában a hitel csupán egy eszköz a célok eléréséhez. Az embereknek és a cégeknek kivétel nélkül vannak céljaik, ezeknek megvalósítását nagyon gyakran megolajozza a külső finanszírozás. 

Meggyőződésem, hogy a pénzügyek terén a mai világban elengedhetetlen a tudatosság. Arra helyezem a hangsúlyt, hogy csak és kizárólag olyan megoldások jöhessenek szóba, amik hosszú távon szolgálják a célokhoz vezető utat, illetve teljességgel elfogadhatóak mindenki számára. A pénzügyi döntések meghozatala előtt kiemelt jelentőséggel bírnak a hiteles és megalapozott információk és azok beszerzése. Gyakran ez okozza a legtöbb bonyodalmat az emberek esetében. Számos pénzintézet, sok banki termék, feltételek, kizáró okok, eltérő bírálati szabályok, esetenként egy labirintushoz hasonlíthatóak. Egy idegenvezetővel elkerülhetőek a felesleges körök, előtérbe tud kerülni a rugalmasság és gördülékenység. Munkám az, hogy ezeket az információkat átlátva, közérthető módon, úgy adjam át azokat az érintettek részére, hogy a legapróbb betűket is megismerjék, ne utólag derüljön ki például az, hogy valami nem szabályosan történt, vagy esetleg plusz ráfizetés keletkezzen. 

Szakmai hitvallásom, erősíteni az emberekben annak fontosságát, hogy pénzügyi döntéseket, amennyire csak lehetséges, racionális és gazdasági alapon, valamint megalapozott információk mellett hozzanak meg. Segíteni őket abban, hogy minden körülmények között a legjobban járjanak. Közreműködésemmel a lakossági szektorban éves szinten 1,5-2 milliárd forintnyi hitelfelvétel történik. Számos paraméterrel és helyzettel találkoztunk már és nincs két egyforma eset.

Velünk könnyebb, mert:

  • Gyors és átlátható a folyamat.
  • A transzparencia biztosított, a tények beszélnek.
  • Kiemelt ügyfélkezelés valósul meg, bankfüggetlen szinten.
  • Egyedi kedvezmények érhetőek el.
  • Megversenyeztetve a bankokat egyedi, kedvezményes ajánlatokat tudunk elérni a bankoknál.
  • Csökkentett az adminisztráció és kevesebb a papírmunka, mert mi átvállaljuk.
  • Csökkentett személyes jelenlét a bankban, csak a végén, a szerződés aláírása miatt kell bemenni.
  • A támogatások kihasználása maximális.
  • Díjmentesen tudunk előminősítéseket készíteni, melyekkel elkerülhetőek a meglepetések. 
  • Aki velünk beszél, olyan, mintha egyszerre menne be valamennyi bankba.

 

Feltöltés alatt..