A HITELKIVÁLTÁS RÉSZLETEI:

Munkám során azt vallom, hogy a hitel azért van, hogy minket és céljainkat szolgálja és nem pedig azért vagyunk, hogy a saját hitelünket szolgáljuk. A gazdaságban nagyon gyakran előfordulnak változások. Egy hitelt legnagyobb mértékben az éppen aktuális piaci környezet határoz meg, paraméterez be.

Egy korábban felvett hitel esetében – konstrukciótól függően természetesen- előfordulhat, sőt majdnem biztos, hogy az akkori áraknak, illetve kamatkörnyezetnek köszönhetően jóval magasabbak a költségei, mint a most felvett hiteleknek. További veszélyt jelent egy korábban felvett hitel esetében az esetlegesen nem jól megválasztott kamatperiódus. Ami egykor jó megoldásnak tűnt, az az élethelyzet változása (akár családbővülés, munkahelyváltás stb.) miatt már nem biztos, hogy teljesen úgy illeszkedik a családhoz, mint ahogy azt elvárnánk tőle. Megvizsgálva a dolgokat kiderülhet, hogy akár egy hitel kiváltásával (másik hitelre való lecserélésével) akár több millió forintos pénzügyi előnyt érhetünk el. Ez azt jelenti, hogy akár több millió forintot megspórolhatunk, így azt további célokra fordíthatjuk.

Hitelösszegtől és futamidőtől függően még manapság sem mindegy, hogy melyik bank mely hitelét vesszük fel, hiszen havi szinten akár több ezer, tízezer forint is lehet a különbség.

Lényeges eltérések tapasztalhatók a különböző bankok esetében, sőt még akár bankon belül bizonyos konstrukciók között is. A korábbi magasabb kamatkörnyezet ezt a hatást csak hatványozza.

Felesleges bemennie a bankba, köröket futnia. Ahhoz, hogy olyan megoldáshoz tudjam segíteni, ami a lehető legtöbb pénzt tartja az Ön zsebében, töltse ki az oldalon található adatlapot, emellett használja bátran a kalkulátort is, mely segíthet kezdeti rálást kapni a jelenlegi banki konstrukciókról. Keressen bizalommal továbbá fenti elérhetőségeim bármelyikén.